AJALUGU

Estpresto sai osa oma nimest saksamaa autokeemiatootemärgi PRESTO järgi 31.07.1996.

Kõige alguses oli teine ettevõte, kelle nime all hakkasime importima saksamaa autopahtlit Presto.

Oli detsember 1994.

Seisuga 31.07.2023 sai Estpresto OÜ kakskümmend seitse aastat nooreks.


Läbi aegade on Estpresto müünud erinevaid kaupu. Olles niimoodi läbi klientide ja turuvajadusi arvestades ka ise edasi arenenud. Autoremont ja kõik sellega seonduv on meile alati huvi pakkunud ja pakub ka seda edaspidi. See on valdkond, mis pidevalt areneb, kus ei hakka kunagi igav ja üksluisus puudub.

Kui algusaastatel oli valikus ainult autokeemiaga seonduv, siis aastal 2004 hakkas tootevalikusse ilmuma ka garaazitehnika/töökojatehnika. Autoremont - sellega seonduv tehnika, kasutamine, kasutuskoolitus jne.

Valikus oli: värvikamber, tõstuk, autotõstuk, garaazitõstuk, garaazi tõstuk, töökojatõstuk, (elektrohüdrauliline), mutrivõti, diagnostika tester, hüdrauliline press, pneumaatiline press, mootorratta tõstuk, kruvikeeraja, pesukapp, kolvirõngase vahetamise rakis, garaazi kraana, tõmmits, töölaud, laud, tool, õliimeja, mootorirakis, haamer, tõmbeklamber, heebel, alasi, keretöödeks vajalikud tööriistad, sillastend, rehvide tasakaalustuspink, balansipink, rehvide montaazipink, kompressor ja kompressomeeter, kruvikompressor, kolbkompressor, kahveltõstuk, liigutatav tööalus, sõiduvahendi veakoodi lugemise ja kustutamise aparaat, klapisääretihendi vahetamise rakis, kuullaagri sisse ja väljasurumise komplekt, puratino tõstuk, autode kliimaseadmete täitmis / hooldusseade, bluetooth süsteemiga sillastend, lasersillastend, 4D sillastend, kahe kiirusega rehvimontaazipink, klaaskuulid, liivaprits klaaskuulidega, roostevabade asjade puhastamine klaakuulidega, alumiiniumoksiidiga puhastamine, liivaprits, liivapritsi tööd, liigutatavad kapid tööriistadele, tõstukid mootorratastele, liivapritsi kabiinid, nelja postiga tõstuk, garaazikraana, dünostend, gaasianalüsaator, hiina värvikamber, kompressoripea, kompressoripea koos elektrimootor iga, vee eraldamise filter, ressiiverid horisontaalne ja vertikaalne, mootorratastele piduristend, ülevaatuspunkti tehnika, müramõõtja, tasakaalustused rehvidele, autodiagnostika seadmed, auto diagnostikaseade, Opus diagnostikaseade CMT ja AMT, autode diagnostikaseade, autoremont, auto remont, kliimakompressorid, klimakonditsioneeriiseadmed jne.

Ehk Estpresto areneb koos oma klientidega ikka edasi.

Alates 30.11.2010 on Estpresto`l kaubamärgi AUTODE HOOLDEKODU all olemas autoremonditöökoda aadressil: Riia 138, Tartu, 50411.

Seega Estpresto OÜ tegeleb teeninduse pakkumise valdkonnas.

Meie visioon:

MUUTA AUTOD KLIENTIDELE HOOLDUSVABAKS

Meie missioon:

AUTODE HOOLDEKODU: KODU KUHU AUTOD TAHAVAD ALATI TAGASI TULLA

Registreeritud:

Lisatud failid: