Koolitus koolis: Järvamaa KHK

On tore, et koolid on huvitatud ise õppimisvõimalustest. Kõige esimesena  võttis võimalusest kinni Järvamaa KHK, asukohaga Säreveres.

Korraldasime korraliku koolituse - VÕITSID OSAVÕTJAD.

Esimene grupp oli ESIMENE - tundus, et teema läks noortele peale. Ainuke viga - grupp suur - ja aeg demo jaoks piiratud - pidime ise suunama, et ca igamees saaks natuke järele proovida.

Kalded, kokku,- lahkujooksud, Ackermanni nurk jne...

Teine grupp oli TEINE. Number juba suurem ja noormeeste maailm ka sellele vastav. Grupp oli väiksem ja keegi peitu ei pugenud.

Kalibreerimise lihtsus - IMELINE.

Ikka esisild ja tagasild, kuigi KOCH sillastendidega pole sellel järjekorral tähtsust - sõltumatult saab seadistada kas esisilla või tagasilla teineteisest eraldi. Pole elektroonilisi mõõtepäid, mis pidevalt üksteist kontrolliksid ja kompenseeriksid.

Pole kahju teha reklaami: jälgi porist tagaklaasi.

Kolmas grupp oli KOLMAS. Kehahoiaku asendid juba reedavad - MEIE OLEME PROFID. Kommentaaridena ei kuulnud midagi erilist - juba varem kuuldud laul - AGA MINU VANAISA OMALAJAL ...

Teema lõpetuseks: kellel huvi sai aru, kellel ei olnud huvi sai ka toote lihtsusest ja töökindlusest aru.

 

EI - MINU AUTO ROOL EI KÄIGI VILTU ...

Proffidest mõnel oli kogemus digitaalsete stendidega - ei ole võimalik, et makstes 100 000 kuni 150 000 EEK vähem saan samasuguse lõpptulemuse Koch HD-10 sõiduauto sillastendiga.

59. demoesinemine sai edukalt ka tänu koolipersonalile projektoriga seinale salvestatud.

TÄNAME JÄRVAMAA KUTSEHARIDUSKESKUST.