Uue tahmafiltri paigaldamine

Uue tahmafiltri paigaldamine Opel Zafirale, 2008 aasta sõiduautole.
Tahmafilter all vasakus nurgas ...

Uue tahmafiltri/katalüsaatori paigaldamisel tuleb eelnevalt nimetatud detailides asuvad andurid puhastada tahmast jm mustusest. Kontrollida kinnitusi ja peale paigaldamist jälgida diagnostikaseadmega andurite tööd: temperatuure ja rõhkusid. Kui esineb kõrvalekaldeid või diagnostikavigu anduritel, siis andurid asendada uutega.

Peale uue tahmafiltri paigaldamist on nõuav teha talle ka koheselt puhastustsükkel e genereerimine, sest selle käigus oskab kogenud autotehnik hinnata uue tahmafiltri tööd.

Uue tahmafiltri paigaldamisel tuleb ALATI eelnevalt veenduda diagnostikatestri ja visuaalse kontrolli abil, et mootori töös ei oleks tahmafiltri tööd mõjutavaid või takistavaid tõrkeid: pihustite töö, EGR e heitgaasitagastusklapi töö, kütuse või õhulekked. Termostaadi töö.

Paigaldus TULEB teostada AINULT vastava remondipädevust omavas ettevõttes, kuna nõutav on teadmiste, spetsiaaltööriistade ja diagnostikaseadmete olemasolu !!!

Võimalike hilisemate probleemide vältimiseks on vajalik, et remondi ja defekti ilmnemisel ka defekteerimisaja läbisõit oleks fikseeritud ning kontrollitav.

Samuti on vajalik mootoritestrist saadud info võimalike veakoodide kohta.

TEOORIA....

 

Ikkaga peab midagi painutama või ümber tegema. Elagu VARUOSAMAAILM.